Publikavimo data: 2025-08-18
Medaus ir sojos padaže keptas karpis
Šis karpio orkaitėje receptas tiesiog išves jus iš proto. Žuvis bus švelni ir kartu pikantiška. Toks skonis išgaunamas dėl padažo, kuris ruošiamas šiam žuvies patiekalui. Paruoškite karpį pagal šį receptą ir būsite maloniai nustebinti jo skonio.
Žingsnis 1
Karpį supjaustykite dideliais gabalais, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 2
Į žuvį įberkite druskos ir žuvies prieskonių, išmaišykite ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 3
Sojų padažą sumaišykite su medumi (geriau naudoti skystas medaus rūšis).
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į padažą. Užpilkite padažą ant žuvies ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Žuvį sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos. Jei norite, viršų pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
Kategorijos