Medaus ir sojos padaže keptas karpis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Medaus ir sojos padaže keptas karpis

Šis karpio orkaitėje receptas tiesiog išves jus iš proto. Žuvis bus švelni ir kartu pikantiška. Toks skonis išgaunamas dėl padažo, kuris ruošiamas šiam žuvies patiekalui. Paruoškite karpį pagal šį receptą ir būsite maloniai nustebinti jo skonio.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Medaus ir sojos padaže keptas karpis Žingsnis 1
Karpį supjaustykite dideliais gabalais, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 2

Medaus ir sojos padaže keptas karpis Žingsnis 2
Į žuvį įberkite druskos ir žuvies prieskonių, išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 3

Medaus ir sojos padaže keptas karpis Žingsnis 3
Sojų padažą sumaišykite su medumi (geriau naudoti skystas medaus rūšis).

Žingsnis 4

Medaus ir sojos padaže keptas karpis Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į padažą. Užpilkite padažą ant žuvies ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Medaus ir sojos padaže keptas karpis Žingsnis 5
Žuvį sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos. Jei norite, viršų pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos