Medaus koldūnai su plombyro kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Medaus koldūnai su plombyro kremu

Tirpstantys medaus pyragaičiai su švelniu kremu, turinčiu plombyro skonį. Tikriems saldumynų mėgėjams.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
64 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Medaus koldūnai su plombyro kremu Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškime medaus pyragaičius mūsų tortui. Sviestą ir medų sudėkite į indą, kurį pastatysime ant vandens vonelės. Maišome, kol jie visiškai susijungs.

Žingsnis 2

Medaus koldūnai su plombyro kremu Žingsnis 2
Įberkite sodos. Mišinys pradės burbuliuoti ir virs putomis. Maišykite, kad mišinys taptų tamsesnės spalvos.

Žingsnis 3

Medaus koldūnai su plombyro kremu Žingsnis 3
Atskirai išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite medaus mišinį. Ir suberkite miltus.

Žingsnis 4

Medaus koldūnai su plombyro kremu Žingsnis 4
Užminkykite tešlą. Leiskite jai pailsėti apie 15 minučių. Padalykite ją į lygias dalis. Aš turiu 6. Įdėkite 5 dalis į šaldytuvą, vieną iškočiokite plonu sluoksniu. Patogu tai daryti ant pergamento arba kilimėlio, kaip mano.

Žingsnis 5

Medaus koldūnai su plombyro kremu Žingsnis 5
Lėkštute (aš naudojau išimamos formos dugną) pažymėkite plutos kraštus, bet jų dar neperpjaukite. Šakute subadykite plutą ir pašaukite ją į iki 180-190 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę. Laukiame apie 3-4 minutes. Ir taip kiekvieną pyragą ištraukiame iš šaldytuvo. Nuo gatavo pyrago nupjauname perteklių, tai lengva padaryti, jei iš anksto pasižymėsite kraštus. Apkarpas panaudosime pabarstymams.

Žingsnis 6

Medaus koldūnai su plombyro kremu Žingsnis 6
Kol pyragaičiai aušta ir kepa, paruoškite kremą. Paimkite kreminį sūrį, grietinėlę, cukraus pudrą ir vanilę. Mišinį suplakite. Jei norite, galite jį padaryti tirštesnį. Bet aš norėjau tirštesnio, kad pyragaičiai labiau įsigertų.

Žingsnis 7

Medaus koldūnai su plombyro kremu Žingsnis 7
Dabar surenkame tortą. Aptepkite tortus kremu. Viršų apibarstykite iš anksto susmulkintais tortų likučiais. Nuneškite į šaldytuvą, kad įsigertų. Pageidautina apie 5-6 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos