Publikavimo data: 2024-06-15
Medaus pyragas be cukraus
Paprastas medaus pyrago receptas. Išskyrus mirkymo laiką, pyragas paruošiamas per 50 minučių, be to, jame nėra cukraus.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus pyragui skirtus ingredientus.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi arba naudokite silikoninį kilimėlį. Tolygiai paskirstykite tešlą ir 20 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 3
Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir supjaustykite jį vienodais gabalėliais.
Žingsnis 4
Šaukite atraižas atgal į orkaitę 40-60 minučių.
Žingsnis 5
Paruoškite kefyro kremą: sumaišykite kefyrą, kiaušinį ir miltus, pastatykite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami palaukite, kol sutirštės.
Žingsnis 6
Į šiek tiek atvėsusią grietinėlę supilkite medų ir varškę ir suplakite mikseriu.
Žingsnis 7
Tortus ir pyragų viršūnes aptepkite kremu.
Žingsnis 8
Iš likučių pagaminkite trupinius.
Žingsnis 9
Tolygiai apibarstykite pyrago viršų ir kraštus trupiniais.
Žingsnis 10
Dėkite į šaldytuvą porai valandų, kad prisitrauktų.
Kategorijos