Medaus pyragas su aguonomis ir šokoladiniu kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Medaus pyragas su aguonomis ir šokoladiniu kremu

Šį pyragą paprastai gaminame per šventes. Jis labai skanus ir greitai pagaminamas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
355 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į miltus suberkite kepimo miltelius, aguonas, druską ir cinamoną. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki putų. Supilkite medų ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Medaus pyragas su aguonomis ir šokoladiniu kremu Žingsnis 2
Kiaušinių ir miltų mišinį sumaišykite mikseriu. Kepkite orkaitėje 50 minučių 180 °C temperatūroje. Atvėsinkite pyragą, supjaustykite į tris dalis.

Žingsnis 3

Pradėkite ruošti kremą. Minkštą sviestą, kondensuotą pieną ir ištirpintą šokoladą suplakite mikseriu.

Žingsnis 4

Medaus pyragas su aguonomis ir šokoladiniu kremu Žingsnis 4
Surinkite tortą, kiekvieną pyragą patepdami kremu. Dėkite tortą į šaldytuvą 30 minučių, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos