Publikavimo data: 2024-06-22
Medaus pyragas su aguonomis ir šokoladiniu kremu
Šį pyragą paprastai gaminame per šventes. Jis labai skanus ir greitai pagaminamas.
Žingsnis 1
Į miltus suberkite kepimo miltelius, aguonas, druską ir cinamoną. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki putų. Supilkite medų ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kiaušinių ir miltų mišinį sumaišykite mikseriu. Kepkite orkaitėje 50 minučių 180 °C temperatūroje. Atvėsinkite pyragą, supjaustykite į tris dalis.
Žingsnis 3
Pradėkite ruošti kremą. Minkštą sviestą, kondensuotą pieną ir ištirpintą šokoladą suplakite mikseriu.
Žingsnis 4
Surinkite tortą, kiekvieną pyragą patepdami kremu. Dėkite tortą į šaldytuvą 30 minučių, kad įsigertų.
Kategorijos