Publikavimo data: 2025-08-17
Medaus širdies pyrago plutos Valentino dienos pyragui
Pagal šį receptą pyragaičiai būna labai purūs, švelnūs ir rudi, iš šios tešlos galima išpjauti absoliučiai bet kokias figūras ir figūrėles.
Žingsnis 1
Kiaušinius, cukrų, medų ir sviestą sudėkite į puodą ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Viską gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps.
Žingsnis 3
Nukelkite puodą nuo ugnies ir į mišinį suberkite sodą, viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Tada persijokite 190 g miltų, daugiau miltų nedėkite.
Žingsnis 5
Maišykite, kol išnyks gumulėliai, tešla bus šiek tiek skysta, bet nesijaudinkite.
Žingsnis 6
Perkelkite tešlą į maišelį ir 20 minučių padėkite į šaldiklį.
Žingsnis 7
Pabarstykite lentą likusiais miltais ir sudėkite ant jos tešlą.
Žingsnis 8
Padalykite tešlą į tris dalis.
Žingsnis 9
Kiekvieną gabalėlį susukite į sluoksnį.
Žingsnis 10
Iš tešlos išpjaukite širdelę.
Žingsnis 11
Iš tešlos iškočiotą širdį perkelkite į augaliniu aliejumi pateptą kepimo skardą ir 10 minučių pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Taip pat elkitės ir su likusia tešlos dalimi.
Kategorijos