Publikavimo data: 2024-03-23
"Medovik" yra greitas
Kas gali būti geriau už naminį desertą. Geri, švieži ingredientai, natūralus medus, riebi grietinė. Nenorite valandų valandas stovėti prie viryklės? Šiam "Medovikui" prireiks mažiau nei 60 minučių! Neįtikėtinai skanus, švelnus, medaus pyragas užkariauja.
Žingsnis 1
Uždekite puodą ant ugnies. Sumaišykite 150 g cukraus, medų ir sviestą. Užvirinkite.
Žingsnis 2
Kai tik užvirs, iš karto įberkite sodos. Kruopščiai išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Nuolat maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 4
Taip pat nuolat maišydami suberkite miltus. Tešla turi būti pusiau skysta.
Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Vizualiai padalykite tešlą į dvi dalis. Vieną tešlos dalį iškočiokite ir paskleiskite ant formos.
Žingsnis 6
Dėkite tešlą į įkaitintą orkaitę 10-12 minučių. Po to tokiu pat būdu paruoškite antrąją dalį.
Žingsnis 7
Kol tešla kepa, mikseriu suplakite 400 g grietinės ir 200 g cukraus.
Žingsnis 8
Paruoštus pyragus supjaustykite vienodais kvadratėliais.
Žingsnis 9
Formuokite tortą pakaitomis dėliodami pyragaičius ir kremą.
Žingsnis 10
Pyragėlių atraižas susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 11
Tortą iš visų pusių aptepkite kremu ir apibarstykite trupiniais.
Žingsnis 12
Jei turite laiko, įdėkite pyragą į šaldytuvą dviem valandoms, o geriausiai - per naktį, kad pyragai išmirktų. Po to pyragą supjaustykite ir patiekite.
Kategorijos