Publikavimo data: 2024-05-25
Medumi kepta granola
Medaus granola kepama orkaitėje ilgiau nei įprastai, todėl įgauna kitokį, bet malonų ir subtilų medaus, cinamono, riešutų ir sėklų skonį. Ji paruošiama per trumpą laiką, o orkaitė atlieka darbą už jus. Galiausiai gaminys būna labai skanus. Jį mėgsta valgyti ne tik vaikai, bet ir suaugusieji.
Žingsnis 1
Sumaišykite medų ir alyvuogių aliejų, išmaišykite. Supilkite šį mišinį į dubenį su sausais ingredientais, tada suberkite sultenes.
Žingsnis 2
Paruoštą masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą ir alyvuogių aliejumi pateptą kepimo skardą. Dėkite granolą į orkaitę 40 minučių. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos