Medumi kepta granola pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Medumi kepta granola

Medaus granola kepama orkaitėje ilgiau nei įprastai, todėl įgauna kitokį, bet malonų ir subtilų medaus, cinamono, riešutų ir sėklų skonį. Ji paruošiama per trumpą laiką, o orkaitė atlieka darbą už jus. Galiausiai gaminys būna labai skanus. Jį mėgsta valgyti ne tik vaikai, bet ir suaugusieji.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
434 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Medumi kepta granola Žingsnis 1
Sumaišykite medų ir alyvuogių aliejų, išmaišykite. Supilkite šį mišinį į dubenį su sausais ingredientais, tada suberkite sultenes.

Žingsnis 2

Medumi kepta granola Žingsnis 2
Paruoštą masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą ir alyvuogių aliejumi pateptą kepimo skardą. Dėkite granolą į orkaitę 40 minučių. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, vyšnių sezonas, medaus sezonas, riešutų sezonas, jūsų receptai, granola ir musli, namų receptai, receptų knyga, avižinių dribsnių pusryčiai

Kategorijos