Medvilnės skrebučiai su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Medvilnės skrebučiai su sviestu

JAV medvilnės sėklų aliejus yra gerai žinomas patiekalų padažas. Rusijoje jis naudojamas labai retai, nors jo sudėtyje yra sveikatai naudingų B, E ir PP vitaminų. Medvilnės sėklų aliejus laikomas puikiu antioksidantu, saugo nuo senėjimo, turi įtakos kraujagyslių elastingumui ir širdies veiklai. Tačiau jis kaloringas, todėl juo nereikėtų piktnaudžiauti. Aliejus yra šiek tiek kartaus skonio ir rudos spalvos. Skrudinta duona su daržovių mišiniu ir medvilnės sėklų aliejumi bus labai sveikas užkandis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Medvilnės skrebučiai su sviestu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Smulkiai sutarkuokite obuolį, agurką ir ridiką. Sumaišykite daržoves dubenyje. Tada pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pagardinkite medvilnės sėklų aliejumi.

Žingsnis 2

Medvilnės skrebučiai su sviestu Žingsnis 2
Paruoškite duoną skrudinimui. Duonos riekes nusausinkite skrudintuvu. Palikite jas 30 sekundžių.

Žingsnis 3

Medvilnės skrebučiai su sviestu Žingsnis 3
Užtepkite įdarą ant duonos. Iš daržovių mišinio išspauskite aliejaus perteklių ir užtepkite jį ant paruoštų skrebučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos