Melionų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Melionų skrebučiai

Skrudinta duona su melionu, plakta grietinėle ir graikiniais riešutais yra neįtikėtinai sultinga ir saldi. Melionas yra folio rūgšties, beta karotino ir vitaminų C ir P šaltinis. Meliono minkštime gausu silicio, geležies, kalio, magnio, skaidulų ir specialaus fermento, kuris apsaugo organizmo audinius nuo pažeidimų. O graikiniuose riešutuose esantys cinkas ir jodas naudingi odai, plaukams, nagams ir skydliaukei.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Melionų skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Padėkite duonos riekeles ant sausos keptuvės be aliejaus ir kepkite jas ant vidutinės ugnies po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Melionų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Susmulkinkite graikinius riešutus ir 5-7 min. pakepinkite juos sausoje keptuvėje. Meliono minkštimą gerai sutrinkite šakute.

Žingsnis 3

Melionų skrebučiai Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Sumaišykite meliono minkštimą su graikiniais riešutais ir plakta grietinėle. Mišinį užtepkite ant duonos riekelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos