Publikavimo data: 2024-06-15
Melionų skrebučiai
Skrudinta duona su melionu, plakta grietinėle ir graikiniais riešutais yra neįtikėtinai sultinga ir saldi. Melionas yra folio rūgšties, beta karotino ir vitaminų C ir P šaltinis. Meliono minkštime gausu silicio, geležies, kalio, magnio, skaidulų ir specialaus fermento, kuris apsaugo organizmo audinius nuo pažeidimų. O graikiniuose riešutuose esantys cinkas ir jodas naudingi odai, plaukams, nagams ir skydliaukei.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Padėkite duonos riekeles ant sausos keptuvės be aliejaus ir kepkite jas ant vidutinės ugnies po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Susmulkinkite graikinius riešutus ir 5-7 min. pakepinkite juos sausoje keptuvėje. Meliono minkštimą gerai sutrinkite šakute.
Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Sumaišykite meliono minkštimą su graikiniais riešutais ir plakta grietinėle. Mišinį užtepkite ant duonos riekelių.
Kategorijos