Menkė su dorblu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Menkė su dorblu padažu

Skanus restorano patiekalas namuose - tai paprasta.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Menkė su dorblu padažu Žingsnis 1
Menkę pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Menkė su dorblu padažu Žingsnis 2
Kepkite svieste iš abiejų pusių, kol iškeps.

Žingsnis 3

Menkė su dorblu padažu Žingsnis 3
Pašildykite pieną ir sudėkite sūrį, ant silpnos ugnies palaukite, kol sūris išsilydys.

Žingsnis 4

Menkė su dorblu padažu Žingsnis 4
Pieną ir sūrį užvirinkite ir išjunkite, tada supilkite miltus (2 g miltų atskiesti 10 g pieno) ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Kai padažas pradės tirštėti, supilkite jį ant žuvies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos