Menkė su Haidario padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Menkė su Haidario padažu

Tik lengva skani vakarienė gali būti geresnė už skanią vakarienę, po kurios tikrai neliks sunkumo. Žuvis su subtiliu padažu - puikus derinys tiems, kurie rūpinasi figūra ir mėgsta eksperimentuoti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.8/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Menkė su Haidario padažu Žingsnis 1
Mikserio dubenyje sumaišykite EPICA jogurtą, mėtų lapelius, žaliuosius aitriuosius pipirus, alyvuogių aliejų, graikinius riešutus, citrinos sultis ir raudonuosius pipirus. Išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Menkė su Haidario padažu Žingsnis 2
Kepkite menkės kepsnius sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje 5-6 minutes, kol jie taps auksinės spalvos, pabarstykite druskos ir baltųjų pipirų mišiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos