Menkė su rudaisiais ryžiais ir moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Menkė su rudaisiais ryžiais ir moliūgais

Šį patiekalą paprasta paruošti, tačiau jis visada būna skanus, sultingas ir, svarbiausia, sveikas. Šis patiekalas tinka tiems, kurie saugo savo figūrą. Jis sotus ir skanus, o jo kalorijų kiekis nedidelis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Ruduosius ryžius 20 minučių virkite verdančiame vandenyje. Aš naudoju ryžius maišeliuose, taip patogiau ir ryžiai nesulipsta.

Žingsnis 2

Menkė su rudaisiais ryžiais ir moliūgais Žingsnis 2
Moliūgą sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Menkė su rudaisiais ryžiais ir moliūgais Žingsnis 3
Kepkite daržoves augaliniame aliejuje 10 minučių maišydami, kol jos taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Menkė su rudaisiais ryžiais ir moliūgais Žingsnis 4
Apibarstykite menkę prieskoniais ir palikite marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 5

Menkė su rudaisiais ryžiais ir moliūgais Žingsnis 5
Ryžius sumaišykite su daržovėmis, druska ir pipirais. Sudėkite žuvį, įpilkite 100 ml vandens, galite naudoti daržovių arba žuvies sultinį. Užvirkite, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos