Publikavimo data: 2025-08-20
Menkė su rudaisiais ryžiais ir moliūgais
Šį patiekalą paprasta paruošti, tačiau jis visada būna skanus, sultingas ir, svarbiausia, sveikas. Šis patiekalas tinka tiems, kurie saugo savo figūrą. Jis sotus ir skanus, o jo kalorijų kiekis nedidelis.
Žingsnis 1
Ruduosius ryžius 20 minučių virkite verdančiame vandenyje. Aš naudoju ryžius maišeliuose, taip patogiau ir ryžiai nesulipsta.
Žingsnis 2
Moliūgą sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Kepkite daržoves augaliniame aliejuje 10 minučių maišydami, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Apibarstykite menkę prieskoniais ir palikite marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 5
Ryžius sumaišykite su daržovėmis, druska ir pipirais. Sudėkite žuvį, įpilkite 100 ml vandens, galite naudoti daržovių arba žuvies sultinį. Užvirkite, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 20 minučių.
Kategorijos