Publikavimo data: 2025-08-20
Menkės filė grietinėlės padaže
Liesa menkė bus neįtikėtinai minkšta ir sultinga, jei ją virsite grietinėlės padaže žemoje temperatūroje. Česnakų pasta ir prieskoniai grietinėlės padažą padarys sodresnį ir įdomesnį. Patiekalą paruošite greitai ir lengvai, jam pagaminti nereikia jokių kulinarinių įgūdžių.
Žingsnis 1
Atšildykite lašišų filė ir supjaustykite maždaug vienodo dydžio gabalėliais. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite česnaką ir maišydami švelniai pakepinkite 3 minutes. Suberkite miltus, prieskonius ir druską.
Žingsnis 3
Supilkite šaltą pieną ir nuolat maišydami leiskite padažui sutirštėti.
Žingsnis 4
Perkelkite žuvį į paruoštą padažą, atsargiai tolygiai paskleiskite ją padaže. Virkite 5 minutes ant silpnos ugnies, kad žuvis sušiltų.
Žingsnis 5
Baigiant virti atsargiai įmaišykite žuvį ir padažą, uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes pastovėti.
Kategorijos