Menkės filė grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Menkės filė grietinėlės padaže

Liesa menkė bus neįtikėtinai minkšta ir sultinga, jei ją virsite grietinėlės padaže žemoje temperatūroje. Česnakų pasta ir prieskoniai grietinėlės padažą padarys sodresnį ir įdomesnį. Patiekalą paruošite greitai ir lengvai, jam pagaminti nereikia jokių kulinarinių įgūdžių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Menkės filė grietinėlės padaže Žingsnis 1
Atšildykite lašišų filė ir supjaustykite maždaug vienodo dydžio gabalėliais. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite česnaką.

Žingsnis 2

Menkės filė grietinėlės padaže Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite česnaką ir maišydami švelniai pakepinkite 3 minutes. Suberkite miltus, prieskonius ir druską.

Žingsnis 3

Menkės filė grietinėlės padaže Žingsnis 3
Supilkite šaltą pieną ir nuolat maišydami leiskite padažui sutirštėti.

Žingsnis 4

Menkės filė grietinėlės padaže Žingsnis 4
Perkelkite žuvį į paruoštą padažą, atsargiai tolygiai paskleiskite ją padaže. Virkite 5 minutes ant silpnos ugnies, kad žuvis sušiltų.

Žingsnis 5

Baigiant virti atsargiai įmaišykite žuvį ir padažą, uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos