Menkės filė skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Menkės filė skrebučiai

Mėta yra populiari žuvis, kurios mėsa turi daug naudingų medžiagų: baltymų, įvairių vitaminų ir mineralų. Tai liesas, mažai riebalų turintis produktas, puikiai tinkantis dietiniams valgiaraščiams ir lengvoms vakarienėms. Dėl savo neutralaus skonio žuvis dera beveik su visais produktais, o gaminant praturtėja įvairiais skonio atspalviais. Karšti skrebučiai su lašišų filė, kuriuos labai lengva paruošti, bus originali vakarienė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkės filė skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę ir gerai išplakite. Kiekvieną duonos riekelę pamirkykite grietinėlės ir kiaušinio mišinyje ir dėkite ant kepimo skardos.

Žingsnis 2

Menkės filė skrebučiai Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Pasūdykite ir papipirinkite lašišų filė. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Ant duonos riekelių dėkite žuvies griežinėlius ir svogūnų žiedus. Apkepus pabarstykite sūriu. Kepkite orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos