Publikavimo data: 2024-06-23
Menkės filė skrebučiai
Mėta yra populiari žuvis, kurios mėsa turi daug naudingų medžiagų: baltymų, įvairių vitaminų ir mineralų. Tai liesas, mažai riebalų turintis produktas, puikiai tinkantis dietiniams valgiaraščiams ir lengvoms vakarienėms. Dėl savo neutralaus skonio žuvis dera beveik su visais produktais, o gaminant praturtėja įvairiais skonio atspalviais. Karšti skrebučiai su lašišų filė, kuriuos labai lengva paruošti, bus originali vakarienė.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę ir gerai išplakite. Kiekvieną duonos riekelę pamirkykite grietinėlės ir kiaušinio mišinyje ir dėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Pasūdykite ir papipirinkite lašišų filė. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Ant duonos riekelių dėkite žuvies griežinėlius ir svogūnų žiedus. Apkepus pabarstykite sūriu. Kepkite orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos