Publikavimo data: 2025-08-18
Menkės gabaliukai tešloje
Skanus žuvies patiekalas sotiems pietums, tinkantis su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Nuplaukite žuvį, nupjaukite pelekus, nupjaukite uodegą.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite 4-5 cm ilgio gabalėliais skersai nugarkaulio.
Žingsnis 3
Apšlakstykite lašišų gabalėlius sojų padažu.
Žingsnis 4
Paruoškite tešlą. Kiaušinį, miltus, pipirus ir druską sumaišykite šakute.
Žingsnis 5
Kiekvieną žuvies gabalėlį panardinkite į tešlą.
Žingsnis 6
Į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi sudėkite tešloje apvoliotą žuvį.
Žingsnis 7
Kepkite žuvį iš abiejų pusių 2-3 minutes ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį ir 10-15 minučių troškinkite uždengę dangčiu.
Kategorijos