Publikavimo data: 2024-06-15
Menkės kepenėlių skrebučiai
Skrudinta duona su menkės kepenėlėmis - sotus ir sveikas užkandis. Produkte yra vitaminų A, D ir omega-3 riebalų rūgščių. Dėl didelio kaloringumo ir maistingumo jis padeda šaltųjų šalių gyventojams lengviau ištverti sunkų klimatą. Virto kiaušinio ir menkės kepenėlių derinys vadinamas klasikiniu ir vartojamas kaip užkandis bei salotose. Rinkdamiesi parduotuvėje pirmenybę teikite aukščiausios rūšies produktui, pirmoji reiškia, kad šaldytos kepenys naudojamos konservams.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Kepkite bagetės griežinėlius ant sausos įkaitintos keptuvės po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Giliame inde sumaišykite menkės kepenėles, kiaušinius, majonezą ir pipirus, išmaišykite. Gautu mišiniu aptepkite skrudintą duoną.
Kategorijos