Menkės kepenėlių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Menkės kepenėlių skrebučiai

Skrudinta duona su menkės kepenėlėmis - sotus ir sveikas užkandis. Produkte yra vitaminų A, D ir omega-3 riebalų rūgščių. Dėl didelio kaloringumo ir maistingumo jis padeda šaltųjų šalių gyventojams lengviau ištverti sunkų klimatą. Virto kiaušinio ir menkės kepenėlių derinys vadinamas klasikiniu ir vartojamas kaip užkandis bei salotose. Rinkdamiesi parduotuvėje pirmenybę teikite aukščiausios rūšies produktui, pirmoji reiškia, kad šaldytos kepenys naudojamos konservams.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
465 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
39 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkės kepenėlių skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Kepkite bagetės griežinėlius ant sausos įkaitintos keptuvės po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Menkės kepenėlių skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Giliame inde sumaišykite menkės kepenėles, kiaušinius, majonezą ir pipirus, išmaišykite. Gautu mišiniu aptepkite skrudintą duoną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos