Menkės kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Menkės kotletai

Menkės maltos mėsos paplotėliai yra švelnūs ir labai sveiki. Minkšta, beveik be kaulų balta menkės mėsa puikiai tinka įvairiems patiekalams gaminti, o dėl minimalaus riebalų kiekio šis produktas priskiriamas dietinių receptų kategorijai. Pirkdami menkę, atidžiai išstudijuokite jos išvaizdą. Žuvies spalva turi būti vienalytė. Aukštos kokybės filė turi skaidrią glazūrą, kuri ant pjūvio blizga ir plonu sluoksniu yra visame produkto paviršiuje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkės kotletai Žingsnis 1
Paruoškite žuvies kotletams skirtą mėsą. Į gilų indą sudėkite maltą menkę, svogūną ir duoną. Įmuškite 1 kiaušinį, pagardinkite imbieru, bazilikais, maltais juodaisiais pipirais ir druska. Sumaišykite kotletams skirtą mėsą ir palikite ją 10 minučių pastovėti. Jei per tą laiką susikaupia skysčio perteklius, jį nupilkite.

Žingsnis 2

Menkės kotletai Žingsnis 2
Suformuokite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Ant pjaustymo lentelės pabarstykite pusę puodelio miltų. Iš žuvies faršo suformuokite kotletus ir, apvolioję juos miltuose, iš karto dėkite į keptuvę.

Žingsnis 3

Menkės kotletai Žingsnis 3
Apkepkite žuvies faršą. Menkės kotletai iškepa labai greitai. Pirmiausia kepkite iš vienos pusės 3-5 minutes. Tada apverskite į kitą pusę, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos