Publikavimo data: 2024-06-22
Menkės kotletai su raketų salotomis
Žuvies kotletai yra labai skanus ir dietinis patiekalas, kuriame gausu baltymų. Juos galima valgyti vienus arba su garnyrais ir padažais. Paruoškite žuvies kotletus iš nebrangios ir skanios žuvies - lašišos. Priklausomai nuo žuvies riebumo, į kotletus įpilkite pieno, sviesto, duonos arba manų kruopų. Žuvies kotletams taip pat prireiks kiaušinių, kurie yra rišamoji sudedamoji dalis. O jei į faršą įdėsite tarkuotų bulvių, kotletai bus dar sultingesni ir sotesni.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į dubenį sudėkite lašišų maltinukus, įmuškite kiaušinį, sudėkite bulves, įberkite druskos ir pagardinkite žolelėmis. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus. Iš maltos mėsos suformuokite kąsnio dydžio kotletukus ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 7-10 minučių.
Kategorijos