Žuvies kotletai yra labai skanus ir dietinis patiekalas, kuriame gausu baltymų. Juos galima valgyti vienus arba su garnyrais ir padažais. Paruoškite žuvies kotletus iš nebrangios ir skanios žuvies - lašišos. Priklausomai nuo žuvies riebumo, į kotletus įpilkite pieno, sviesto, duonos arba manų kruopų. Žuvies kotletams taip pat prireiks kiaušinių, kurie yra rišamoji sudedamoji dalis. O jei į faršą įdėsite tarkuotų bulvių, kotletai bus dar sultingesni ir sotesni.
Paruoškite faršą. Į dubenį sudėkite lašišų maltinukus, įmuškite kiaušinį, sudėkite bulves, įberkite druskos ir pagardinkite žolelėmis. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus. Iš maltos mėsos suformuokite kąsnio dydžio kotletukus ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 7-10 minučių.