Meringa ant lazdelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Meringa ant lazdelės

Meringą ant iešmelių lengva paruošti ir ji būna labai graži bei originali. Pagal paruošimo būdą merengės pyragėliai skirstomi į itališkus (gaminami iš verdančio cukraus sirupo), traškius prancūziškus ir švelnius šveicariškus (jie plakami vandens vonelėje ir kepami ne karštoje orkaitėje). Šiandien sužinosite, kaip žingsnis po žingsnio pasigaminti naminius šveicariško tipo beeringos pyragėlius ant pagaliuko.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
63 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Meringa ant lazdelės Žingsnis 1
Į dubenį su baltymais supilkite cukrų ir suberkite vanilinį arba vanilinį cukrų.

Žingsnis 2

Meringa ant lazdelės Žingsnis 2
Pasiimkite kitą dubenį karšto vandens, kad paruoštumėte garų vonią. Ant viršaus uždėkite dubenį su baltymais ir gerai išmaišę juos kaitinkite. Cukrus turėtų visiškai ištirpti.

Žingsnis 3

Meringa ant lazdelės Žingsnis 3
Paruoštą mišinį supilkite į kitą indą arba į maišytuvo dubenį. Plakite vidutiniu, o pabaigoje - 2-3 minutes didžiausiu greičiu. Paruoštą mišinį galite padalyti į porcijas, kad galėtumėte įmaišyti skirtingų spalvų dažų.

Žingsnis 4

Meringa ant lazdelės Žingsnis 4
Šaukštu dėkite masę ant kepimo skardos arba naudokite tešlos rankovę formoms formuoti. Į kiekvieną formą įkiškite po iešmelį.

Žingsnis 5

Meringa ant lazdelės Žingsnis 5
Įdėkite kepimo skardą į orkaitę, kurios temperatūra ne aukštesnė kaip 90-100 ℃. Kepkite apie 90 minučių. Išjungę orkaitę, palikite meringą atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos