Meringa su riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Meringa su riešutais

Beza yra plakta grietinėlė, o ne galutinis produktas. Iš kremo jau galima formuoti sausainius, oro tortus ir tortų papuošimus. Galite eksperimentuoti su kremo skoniu, pridėdami įvairių ingredientų, pavyzdžiui, riešutų. Kad nesugadintumėte riešutų skonio, rinkitės šviežius graikinius riešutus. Norėdami tai padaryti, atkreipkite dėmesį į detales. Švieži graikiniai riešutai turi malonų rūgštų kvapą, lengvą kevalą be įtrūkimų ir aukso spalvos branduolius.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
42 g
Alergenai: Riešutai, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.28/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Meringa su riešutais Žingsnis 1
Toliau ruoškite baltymų mišinį. Iš pradžių baltymus išplakite nedideliu greičiu su žiupsneliu druskos arba puse arbatinio šaukštelio citrinos sulčių. Po 7-8 minučių palaipsniui padidinkite greitį iki minkštų viršūnių. Palaipsniui įmaišykite cukraus pudrą, neleisdami maišytuvui įsijungti.

Žingsnis 2

Meringa su riešutais Žingsnis 2
Į baltymų mišinį suberkite paruoštus riešutus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Meringa su riešutais Žingsnis 3
Šaukštu arba konditeriniu maišeliu dėkite mišinį ant pergamento. Dėkite į orkaitę 2 valandoms. Palikite atvėsti orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos