Publikavimo data: 2024-04-03
Meringa su riešutais
Beza yra plakta grietinėlė, o ne galutinis produktas. Iš kremo jau galima formuoti sausainius, oro tortus ir tortų papuošimus. Galite eksperimentuoti su kremo skoniu, pridėdami įvairių ingredientų, pavyzdžiui, riešutų. Kad nesugadintumėte riešutų skonio, rinkitės šviežius graikinius riešutus. Norėdami tai padaryti, atkreipkite dėmesį į detales. Švieži graikiniai riešutai turi malonų rūgštų kvapą, lengvą kevalą be įtrūkimų ir aukso spalvos branduolius.
Žingsnis 1
Toliau ruoškite baltymų mišinį. Iš pradžių baltymus išplakite nedideliu greičiu su žiupsneliu druskos arba puse arbatinio šaukštelio citrinos sulčių. Po 7-8 minučių palaipsniui padidinkite greitį iki minkštų viršūnių. Palaipsniui įmaišykite cukraus pudrą, neleisdami maišytuvui įsijungti.
Žingsnis 2
Į baltymų mišinį suberkite paruoštus riešutus. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Šaukštu arba konditeriniu maišeliu dėkite mišinį ant pergamento. Dėkite į orkaitę 2 valandoms. Palikite atvėsti orkaitėje.
Kategorijos