Publikavimo data: 2024-05-19
Meringue pyragas
Meringue cake - tai tam tikros rūšies meringue pyragas, bet kartu ir tortas. Grietinėlė šiek tiek įsigeria į lengvą plutą ir padaro ją elastingesnę, o uogų uogienė ir mėlynės suteikia desertui malonaus rūgštumo. Visa tai puikiai atrodo ir greitai suvalgoma.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą: sumaišykite cukrų su kukurūzų krakmolu ir druska. Išplakite baltymus iki standžių viršūnių, palaipsniui įmaišydami cukraus mišinį.
Žingsnis 2
Tada supilkite actą ir dar 1 minutę plakite mažiausiu greičiu.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentu arba silikoniniu kepimo kilimėliu. Vizualiai padalykite kepimo skardą į 3 20 cm skersmens skardas.
Žingsnis 4
Сформируйте 3 коржа из взбитых белков, аккуратно выравнивая их поверхность.
Žingsnis 5
Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir sumažinkite temperatūrą iki 130 °C. Kepkite 30 minučių. Tada sumažinkite temperatūrą iki 100 °C ir kepkite dar 60 minučių.
Žingsnis 6
Paruoškite įdarą: grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių viršūnių. Spalvai suteikti galite įmaišyti šiek tiek maistinių dažų.
Žingsnis 7
Sudėkite tortą: apatinį pyragą patepkite kremo sluoksniu, apibarstykite mėlynėmis, migdolų dribsniais, uždenkite antruoju pyragu ir pakartokite procedūrą su kremu, mėlynėmis ir migdolų dribsniais.
Žingsnis 8
Uždėkite trečiąjį paplotėlį, užtepkite likusį kremą, aptepkite uogų džemu, mėlynėmis ir patiekite.
Kategorijos