Mėsa džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Mėsa džiūvėsėliuose

Keptuvėje kepama mėsa džiūvėsėliuose - puiki išeitis sočiai ir greitai paruošti vakarienę. Kad ją paruoštumėte, reikia iškepti kiaulienos gabalėlius ir paruošti tešlos ingredientus. Kiauliena turi būti rausva, be pilkšvų dėmių ir lipnių vietų. Jei iš anksto įtrinsite ją druska, prieskoniais ir česnaku, ji bus aromatingesnė. Dėl to, kad mėsos sultys yra uždaromos tešloje, kepant kiauliena neišsausėja. Todėl džiūvėsėliuose apvoliota mėsa išlieka kuo sultingesnė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsa džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Pradėkite kepti mėsą džiūvėsėliuose. Atskirame inde sumaišykite druską, pipirus ir smulkintą česnaką. Mišiniu įtrinkite kiekvieną kotletą iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Mėsa džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Paruoškite ingredientus mėsai apvolioti džiūvėsėliuose. Sausame giliame dubenyje sumaišykite krakmolą, miltus ir džiūvėsėlius. Kitame dubenyje įmuškite kiaušinius ir supilkite majonezą. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Mėsa džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio recepto etapo. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kiekvieną kotletą panardinkite į kiaušinį, tada apvoliokite duonos mišinyje. Procesą pakartokite dar kartą. Sudėkite mėsą į keptuvę. Kepkite po 8-10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos