Publikavimo data: 2024-04-01
Mėsa džiūvėsėliuose
Keptuvėje kepama mėsa džiūvėsėliuose - puiki išeitis sočiai ir greitai paruošti vakarienę. Kad ją paruoštumėte, reikia iškepti kiaulienos gabalėlius ir paruošti tešlos ingredientus. Kiauliena turi būti rausva, be pilkšvų dėmių ir lipnių vietų. Jei iš anksto įtrinsite ją druska, prieskoniais ir česnaku, ji bus aromatingesnė. Dėl to, kad mėsos sultys yra uždaromos tešloje, kepant kiauliena neišsausėja. Todėl džiūvėsėliuose apvoliota mėsa išlieka kuo sultingesnė.
Žingsnis 1
Pradėkite kepti mėsą džiūvėsėliuose. Atskirame inde sumaišykite druską, pipirus ir smulkintą česnaką. Mišiniu įtrinkite kiekvieną kotletą iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Paruoškite ingredientus mėsai apvolioti džiūvėsėliuose. Sausame giliame dubenyje sumaišykite krakmolą, miltus ir džiūvėsėlius. Kitame dubenyje įmuškite kiaušinius ir supilkite majonezą. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio recepto etapo. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kiekvieną kotletą panardinkite į kiaušinį, tada apvoliokite duonos mišinyje. Procesą pakartokite dar kartą. Sudėkite mėsą į keptuvę. Kepkite po 8-10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos