Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsiniai avižiniai blynai su sūriu
Kartais ryte norisi sočiai pavalgyti, kad alkis nepasireikštų iki pietų. Tuomet galite pasigaminti labai sotų mėsos avižinių dribsnių blyną su tarkuotu sūriu. Mėsa kartu su keptais svogūnais ir sūriu suteikia visą gamą skonių. Maistiniu požiūriu patiekalas yra puikus. Avižinius blynus galima patiekti ir šaltus, ir karštus. O koks skonis! Labai skanus!
Žingsnis 1
Dubenyje šakute suplakite kiaušinius, suberkite grūdų dribsnius ir pieną. Kruopščiai išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Svogūnus smulkiai supjaustykite, sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Supilkite blynų masę ant aliejumi pateptos keptuvės ir kepkite avižinių dribsnių blynus po 6 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepusį avižinį blyną dėkite į lėkštę.
Žingsnis 4
Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Visą avižinių dribsnių blyno paviršių aptepkite majonezu.
Žingsnis 6
Ant vienos pusės dėkite virtą ir susmulkintą triušieną.
Žingsnis 7
Ant mėsos uždėkite sluoksnį kepintų kreminių svogūnų.
Žingsnis 8
Ant svogūnų sluoksnio sudėkite tarkuotą sūrį.
Žingsnis 9
Uždenkite avižinių dribsnių blyną kita puse ir perkelkite į lėkštę. Avižinių dribsnių blynas paruoštas!
Kategorijos