Mėsos košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mėsos košė

Pagal šį receptą gaunama labai soti košė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos košė Žingsnis 1
Riebalus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Mėsos košė Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus, stambiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Mėsos košė Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite riebalų, kad apkeptų.

Žingsnis 4

Mėsos košė Žingsnis 4
Į riebalus suberkite svogūnus ir kartu pakepinkite.

Žingsnis 5

Mėsos košė Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite maltą mėsą. Kepkite kartu 10 minučių.

Žingsnis 6

Mėsos košė Žingsnis 6
Maltą mėsą užpilkite vandeniu, sudėkite pomidorų pastą, lauro lapą, druską ir pipirus. Visus ingredientus sumaišykite.

Žingsnis 7

Mėsos košė Žingsnis 7
Sudėkite nuplautas grikių kruopas. Uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol kruopos išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, jūsų receptai, grikių košė, namų receptai, receptų knyga, grūdai

Kategorijos