Mėsos pica ant sluoksniuotos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Mėsos pica ant sluoksniuotos tešlos

Ši pica yra skani, soti ir labai sultinga, o ją paruošti labai paprasta ir greita. Galite eksperimentuoti su įdarais, pridėdami mėgstamų ingredientų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos pica ant sluoksniuotos tešlos Žingsnis 1
Maltą mėsą ir svogūnus apkepkite augaliniame aliejuje, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 2

Tešlą iškočiokite ir sudėkite į kepimo indą arba kepimo skardą, tešlą patepkite kečupu.

Žingsnis 3

Mėsos pica ant sluoksniuotos tešlos Žingsnis 3
Ant tešlos sudėkite maltą mėsą, tada plonais griežinėliais supjaustytus grybus.

Žingsnis 4

Ant viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus. Aptepkite pomidorus trupučiu majonezo, kad būtų sultingi, ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 5

Įdėkite į įkaitintą 180 ˚C orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos