Mėsos pica ant sluoksniuotos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Mėsos pica ant sluoksniuotos tešlos

Ši pica yra skani, soti ir labai sultinga, o ją paruošti labai paprasta ir greita. Galite eksperimentuoti su įdarais, pridėdami mėgstamų ingredientų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos pica ant sluoksniuotos tešlos Žingsnis 1
Maltą mėsą ir svogūnus apkepkite augaliniame aliejuje, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 2

Tešlą iškočiokite ir sudėkite į kepimo indą arba kepimo skardą, tešlą patepkite kečupu.

Žingsnis 3

Mėsos pica ant sluoksniuotos tešlos Žingsnis 3
Ant tešlos sudėkite maltą mėsą, tada plonais griežinėliais supjaustytus grybus.

Žingsnis 4

Ant viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus. Aptepkite pomidorus trupučiu majonezo, kad būtų sultingi, ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 5

Įdėkite į įkaitintą 180 ˚C orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos