Publikavimo data: 2024-06-16
Mėsos pica ant sluoksniuotos tešlos
Ši pica yra skani, soti ir labai sultinga, o ją paruošti labai paprasta ir greita. Galite eksperimentuoti su įdarais, pridėdami mėgstamų ingredientų.
Žingsnis 1
Maltą mėsą ir svogūnus apkepkite augaliniame aliejuje, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite ir sudėkite į kepimo indą arba kepimo skardą, tešlą patepkite kečupu.
Žingsnis 3
Ant tešlos sudėkite maltą mėsą, tada plonais griežinėliais supjaustytus grybus.
Žingsnis 4
Ant viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus. Aptepkite pomidorus trupučiu majonezo, kad būtų sultingi, ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 5
Įdėkite į įkaitintą 180 ˚C orkaitę 20 minučių.
Kategorijos