Mėsos traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Mėsos traškučiai

Gali atrodyti, kad mėsos traškučiai yra naujas produktas, tačiau tai ne visai tiesa. Tiesa ta, kad mėsos sūdymo idėja, siekiant prailginti jos galiojimo laiką, buvo žinoma labai seniai, tiek tarp šiaurės, tiek tarp pietų tautų. Taigi iš kiaulienos, jautienos ar kalakutienos pagaminti mėsos traškučiai yra tik dar vienas madingas pažįstamo patiekalo pavadinimas.
Gaminimo laikas
820 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos traškučiai Žingsnis 1
Sudėkite kiaulienos gabalėlius ant folijos taip, kad jie nesiliestų vienas su kitu, tada pašaukite juos į orkaitę.

Žingsnis 2

Po 30 minučių sumažinkite temperatūrą iki 60 °C ir kepkite traškučius dar 3 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos