Mėsos traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Mėsos traškučiai

Gali atrodyti, kad mėsos traškučiai yra naujas produktas, tačiau tai ne visai tiesa. Tiesa ta, kad mėsos sūdymo idėja, siekiant prailginti jos galiojimo laiką, buvo žinoma labai seniai, tiek tarp šiaurės, tiek tarp pietų tautų. Taigi iš kiaulienos, jautienos ar kalakutienos pagaminti mėsos traškučiai yra tik dar vienas madingas pažįstamo patiekalo pavadinimas.
Gaminimo laikas
820 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos traškučiai Žingsnis 1
Sudėkite kiaulienos gabalėlius ant folijos taip, kad jie nesiliestų vienas su kitu, tada pašaukite juos į orkaitę.

Žingsnis 2

Po 30 minučių sumažinkite temperatūrą iki 60 °C ir kepkite traškučius dar 3 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos