Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsos vokeliai su grybais ir sūriu
Greitas pasirinkimas sveikiems ir sotiems pusryčiams ar užkandžiams.
Žingsnis 1
Grybus ir svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite augaliniame aliejuje, kol iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Kepkite kubeliais supjaustytą kiaulieną ant didelės ugnies, kol iškeps, pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 3
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs, sumaišykite su mėsa ir grybais, paragaukite druskos ir pipirų, jei reikia, įberkite prieskonių. Ant lavašo dėkite po gabalėlį mocarelos sūrio ir įdaro, suvyniokite į voką.
Žingsnis 4
Kepkite iš dviejų pusių sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Kategorijos