Midijų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Midijų skrebučiai

Midijos - tai gardžios ir sveikos jūros gėrybės, kuriose yra seleno - vieno svarbiausių komponentų, turinčių įtakos imuninės sistemos apsauginei funkcijai. Todėl skrebučiai su midijomis yra labai maistingi. Moliuskų skonis yra dviprasmiškas - nuo saldaus iki sūraus ir kiekviename patiekale atsiskleidžia vis kitaip. Kad būtų patogiau, imkite aliejuje marinuotas midijas. Sumuštinyje esanti varškė, derėdama su pasūdytu česnaku, sukuria malonų skonio balansą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Midijų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę sudėkite į gilų dubenį, išminkykite. Suberkite smulkintus krapus ir druskos pagal skonį, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Midijų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Džiovintą duoną perpjaukite į 4 lygias dalis, kiekvieną jų iš abiejų pusių įtrinkite česnaku. Ant duonos riekelės užtepkite įdaro ir ant viršaus išdėliokite midijas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos