Publikavimo data: 2024-06-23
Midijų skrebučiai
Midijos - tai gardžios ir sveikos jūros gėrybės, kuriose yra seleno - vieno svarbiausių komponentų, turinčių įtakos imuninės sistemos apsauginei funkcijai. Todėl skrebučiai su midijomis yra labai maistingi. Moliuskų skonis yra dviprasmiškas - nuo saldaus iki sūraus ir kiekviename patiekale atsiskleidžia vis kitaip. Kad būtų patogiau, imkite aliejuje marinuotas midijas. Sumuštinyje esanti varškė, derėdama su pasūdytu česnaku, sukuria malonų skonio balansą.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę sudėkite į gilų dubenį, išminkykite. Suberkite smulkintus krapus ir druskos pagal skonį, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Džiovintą duoną perpjaukite į 4 lygias dalis, kiekvieną jų iš abiejų pusių įtrinkite česnaku. Ant duonos riekelės užtepkite įdaro ir ant viršaus išdėliokite midijas.
Kategorijos