Publikavimo data: 2024-05-26
Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių
Kvasas yra tradicinis daugelio slavų virtuvių gėrimas. Kaip žinote, šis patiekalas ruošiamas naudojant raugą. Visi galimi raugo užkandžiai skirstomi į du tipus: rauginius ir be raugo. Be raugo raugas ruošiamas ilgiau nei raugas, kuriame naudojamos mielės. Tačiau rūgpienis, pagamintas su be mielių raugu, neturi jokio poskonio ir mažai kvepia. Paruoškite raugą be mielių pagal mūsų receptą ir mėgaukitės natūraliu naminiu kisieliumi!
Žingsnis 1
Į stiklainį suberkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 2
Užpilkite džiūvėsėlius šiltu vandeniu.
Žingsnis 3
Suberkite cukrų.
Žingsnis 4
Švelniai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 5
Supilkite sultenes į stiklainį.
Žingsnis 6
Kruopščiai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 7
Uždenkite stiklainį maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 3 dienoms.
Žingsnis 8
Raugas be mielių paruoštas!
Kategorijos