Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių

Kvasas yra tradicinis daugelio slavų virtuvių gėrimas. Kaip žinote, šis patiekalas ruošiamas naudojant raugą. Visi galimi raugo užkandžiai skirstomi į du tipus: rauginius ir be raugo. Be raugo raugas ruošiamas ilgiau nei raugas, kuriame naudojamos mielės. Tačiau rūgpienis, pagamintas su be mielių raugu, neturi jokio poskonio ir mažai kvepia. Paruoškite raugą be mielių pagal mūsų receptą ir mėgaukitės natūraliu naminiu kisieliumi!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių Žingsnis 1
Į stiklainį suberkite džiūvėsėlius.

Žingsnis 2

Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių Žingsnis 2
Užpilkite džiūvėsėlius šiltu vandeniu.

Žingsnis 3

Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių Žingsnis 3
Suberkite cukrų.

Žingsnis 4

Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių Žingsnis 4
Švelniai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 5

Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių Žingsnis 5
Supilkite sultenes į stiklainį.

Žingsnis 6

Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių Žingsnis 6
Kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 7

Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių Žingsnis 7
Uždenkite stiklainį maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 3 dienoms.

Žingsnis 8

Mieliniai duonos džiūvėsėliai su sultenėmis be mielių Žingsnis 8
Raugas be mielių paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos