Publikavimo data: 2024-03-29
Migdoliniai sausainiai su apelsinais
Klasikinius migdolinius sausainius lengva pasigaminti namuose. Jums tereikia trijų ingredientų: kiaušinio baltymo, cukraus ir migdolų miltų. Migdolų miltai yra labai sveiki, nes juose yra mažiau cukraus nei kvietiniuose miltuose. Tešlai išminkyti prireiks mažiausiai laiko, tačiau rezultatas jus nudžiugins. Sausainių plutelė bus traški, bet viduje tešla išliks elastinga ir minkšta. Šį desertą galite gaminti iš bet kokių jums patinkančių riešutų miltų. Svarbiausia juos gerai išsijoti.
Žingsnis 1
Toliau ruoškite tešlą. Palaipsniui supilkite cukrų į baltymus ir plakite mišinį 5-7 minutes. Palaipsniui didinkite maišytuvo greitį.
Žingsnis 2
Suberkite migdolų miltus ir 2-3 minutes maišykite šaukštu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Perkelkite tešlą į tešlos antgalį ir įspauskite ją į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Jei neturite antgalio, galite naudoti šaukštą.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių, sudėkite sausainius ir kepkite 40 minučių. Jei sausainiai paruduoja, jie jau paruošti. Dar vienas ženklas, kad sausainiai iškepę, yra tas, kad juos galima lengvai nulupti nuo pergamento.
Kategorijos