Migdoliniai sausainiai su apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Migdoliniai sausainiai su apelsinais

Klasikinius migdolinius sausainius lengva pasigaminti namuose. Jums tereikia trijų ingredientų: kiaušinio baltymo, cukraus ir migdolų miltų. Migdolų miltai yra labai sveiki, nes juose yra mažiau cukraus nei kvietiniuose miltuose. Tešlai išminkyti prireiks mažiausiai laiko, tačiau rezultatas jus nudžiugins. Sausainių plutelė bus traški, bet viduje tešla išliks elastinga ir minkšta. Šį desertą galite gaminti iš bet kokių jums patinkančių riešutų miltų. Svarbiausia juos gerai išsijoti.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
286 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Riešutai, kiaušinis
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Migdoliniai sausainiai su apelsinais Žingsnis 1
Toliau ruoškite tešlą. Palaipsniui supilkite cukrų į baltymus ir plakite mišinį 5-7 minutes. Palaipsniui didinkite maišytuvo greitį.

Žingsnis 2

Migdoliniai sausainiai su apelsinais Žingsnis 2
Suberkite migdolų miltus ir 2-3 minutes maišykite šaukštu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Migdoliniai sausainiai su apelsinais Žingsnis 3
Perkelkite tešlą į tešlos antgalį ir įspauskite ją į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Jei neturite antgalio, galite naudoti šaukštą.

Žingsnis 4

Migdoliniai sausainiai su apelsinais Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių, sudėkite sausainius ir kepkite 40 minučių. Jei sausainiai paruduoja, jie jau paruošti. Dar vienas ženklas, kad sausainiai iškepę, yra tas, kad juos galima lengvai nulupti nuo pergamento.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos