Publikavimo data: 2025-08-19
Migdolų miltų keksiukai su grietinėlės ir maskarponės kremu
Jei jums sunku pasirinkti šventinį kepinį, tokiam stalui labai tiktų migdolų miltų keksiukai su grietinėle ir maskarponės kremu. Jų mažame paprastume slypi rafinuotumas ir grožis. Tešla, kurios sudėtyje yra migdolų miltų, tampa švelni ir puri, išlaiko drėgmę. Be to, ji išlaiko visas šio sveiko riešuto super savybes, viena iš jų - glitimo nebuvimas.
Žingsnis 1
Sumaišykite abiejų rūšių miltus, druską ir kepimo miltelius. Suplakite sviestą ir cukrų, po vieną įmuškite kiaušinius ir toliau plakite. Tada dalimis sudėkite sausus ingredientus ir išmaišykite maišytuvu.
Žingsnis 2
Užpildykite formeles šiek tiek daugiau nei iki pusės tešla. Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Patikrinkite, ar kepiniai iškepę, dantų krapštuku.
Žingsnis 3
Kremui ištirpinkite šokoladą, atvėsinkite, kol jis sušils, ir įmaišykite į lengvai išplaktą maskarponę. Supilkite kokoso drožles ir tada šaltą plaktą grietinėlę. Išmaišykite, kad susimaišytų. Konditeriniu maišeliu ant keksiukų iš kremo padarykite kepurėles.
Kategorijos