Publikavimo data: 2025-08-18
Migdolų varškės sausainiai
Sausainiai su riešutais visada suteikia energijos ir geros sveikatos, nes riešutai yra labai maistingi ir sveiki. Paruoškite tokių sausainių savo artimiesiems kaip užkandį mokymosi ar darbo metu, jie bus patenkinti.
Žingsnis 1
Persijokite miltus, sudėkite gabalėliais supjaustytą sviestą ir kruopščiai trinkite rankomis iki smulkių trupinių. Kitame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, cukrų ir vaniliną iki vientisos masės. Palaipsniui į kiaušinių ir sūrio mišinį įmaišykite miltus. Gerai išmaišykite. Migdolus sudėkite į maišelį ir susmulkinkite peiliu / plaktuvu. Sudėkite į tešlą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Padalykite į gabalėlius, susukite į rutuliukus, suplokite ir sudėkite ant pergamento. Kepkite 25 minutes 180 laipsnių temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos