Migdolų varškės sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Migdolų varškės sausainiai

Sausainiai su riešutais visada suteikia energijos ir geros sveikatos, nes riešutai yra labai maistingi ir sveiki. Paruoškite tokių sausainių savo artimiesiems kaip užkandį mokymosi ar darbo metu, jie bus patenkinti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
345 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Migdolų varškės sausainiai Žingsnis 1
Persijokite miltus, sudėkite gabalėliais supjaustytą sviestą ir kruopščiai trinkite rankomis iki smulkių trupinių. Kitame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, cukrų ir vaniliną iki vientisos masės. Palaipsniui į kiaušinių ir sūrio mišinį įmaišykite miltus. Gerai išmaišykite. Migdolus sudėkite į maišelį ir susmulkinkite peiliu / plaktuvu. Sudėkite į tešlą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Migdolų varškės sausainiai Žingsnis 2
Padalykite į gabalėlius, susukite į rutuliukus, suplokite ir sudėkite ant pergamento. Kepkite 25 minutes 180 laipsnių temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos