Mikrobangų krosnelėje greitai paruošiamas varškės pudingas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mikrobangų krosnelėje greitai paruošiamas varškės pudingas

XVI a. pudingu pradėta vadinti avižinių dribsnių košė, virta su mėsos sultiniu ir pagardinta duonos trupiniais, džiovintomis slyvomis, medumi ir riešutais. Iki XVIII a. pabaigos pudingas buvo mėsiškas, kai vienas virėjas į jį pridėjo cukraus, pudingas patiko, tačiau mėsos iš jo buvo išbraukta, todėl nuo XIX a. jis tapo saldžiu desertu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Mikrobangų krosnelėje greitai paruošiamas varškės pudingas Žingsnis 1
Varškę, kiaušinius ir cukrų sudėkite į maišytuvo indą ir plakite iki vientisos masės, tada suberkite manų kruopas, druską ir vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišykite ir palikite 15-20 minučių kambario temperatūroje, kad manų kruopos išbrinktų.

Žingsnis 2

Mikrobangų krosnelėje greitai paruošiamas varškės pudingas Žingsnis 2
Tada suberkite džiovintas spanguoles ir gerai išmaišykite. Jei neturite laiko paruošti tešlą ryte, palikite ją šaldytuve per naktį. Po to tešlą paskirstykite į formeles. Geriau naudoti silikoninę formą, nes iš jos lengva išimti pudingą.

Žingsnis 3

Mikrobangų krosnelėje greitai paruošiamas varškės pudingas Žingsnis 3
Įdėkite pudingo formą į mikrobangų krosnelę, įjunkite maksimalią temperatūrą ir kepkite dvi minutes, neišėmę formos palaukite 2 minutes ir vėl įjunkite 2 minutes, taip pat maksimalią temperatūrą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vaizdo įrašo receptas, pudingas, receptų knyga

Kategorijos