Mikrobangų krosnelėje skrudinti anakardžių riešutai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mikrobangų krosnelėje skrudinti anakardžių riešutai

Mikrobangų krosnelėje paskrudinti anakardžių riešutai būna neįtikėtinai aromatingi, skanūs ir traškūs. Paskrudinti jie įgauna gardžią auksinę rusvą spalvą. Mikrobangų krosnelėje anakardžius paskrudinti daug greičiau ir paprasčiau nei orkaitėje ar keptuvėje, todėl daugelis žmonių mano, kad tai patogiausias būdas juos paskrudinti.
Gaminimo laikas
1445 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
596 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
48 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Mikrobangų krosnelėje skrudinti anakardžių riešutai Žingsnis 1
Anakardžių riešutus sudėkite ant didelės plokščios lėkštės vienu sluoksniu. Įjunkite mikrobangų krosnelę ir kepkite riešutus 1 minutę didžiausiu galingumu.

Žingsnis 2

Mikrobangų krosnelėje skrudinti anakardžių riešutai Žingsnis 2
Jei riešutai įgauna šviesiai rudą spalvą, jie jau paruošti. Išimkite juos ir leiskite atvėsti. Jei ne, dėkite juos į mikrobangų krosnelę dar 1 minutei.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos