Publikavimo data: 2025-08-18
Mikrobangų krosnelėje skrudinti anakardžių riešutai
Mikrobangų krosnelėje paskrudinti anakardžių riešutai būna neįtikėtinai aromatingi, skanūs ir traškūs. Paskrudinti jie įgauna gardžią auksinę rusvą spalvą. Mikrobangų krosnelėje anakardžius paskrudinti daug greičiau ir paprasčiau nei orkaitėje ar keptuvėje, todėl daugelis žmonių mano, kad tai patogiausias būdas juos paskrudinti.
Žingsnis 1
Anakardžių riešutus sudėkite ant didelės plokščios lėkštės vienu sluoksniu. Įjunkite mikrobangų krosnelę ir kepkite riešutus 1 minutę didžiausiu galingumu.
Žingsnis 2
Jei riešutai įgauna šviesiai rudą spalvą, jie jau paruošti. Išimkite juos ir leiskite atvėsti. Jei ne, dėkite juos į mikrobangų krosnelę dar 1 minutei.
Kategorijos