Mikrobangų krosnelėje skrudinti lazdyno riešutai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mikrobangų krosnelėje skrudinti lazdyno riešutai

Mikrobangų krosnelėje skrudinti lazdyno riešutai yra švelnaus ir aksominio skonio, tačiau išlaiko jiems būdingą traškumą. Naudojant šį kepimo būdą vaisiai gerai įkaista iš išorės ir vidaus. Kepti riešutus mikrobangų krosnelėje visai nesudėtinga ir užtrunka trumpiausiai. Skrudinti lazdyno riešutai puikiai papildo desertus, taip pat susmulkinti branduoliai naudojami įvairiems padažams ir padažams ruošti mėsos, daržovių, sūrio ir grybų patiekaluose.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Mikrobangų krosnelėje skrudinti lazdyno riešutai Žingsnis 1
Sudėkite riešutus į mikrobangų krosnelei tinkamą dubenėlį. Paskrudinkite lazdyno riešutus nedidelėmis porcijomis po 100-150 g. Nustatykite mikrobangų krosnelę į 800 W. Nustatykite laikmatį 2 minutėms.

Žingsnis 2

Mikrobangų krosnelėje skrudinti lazdyno riešutai Žingsnis 2
Skrudindami lazdyno riešutus mikrobangų krosnelėje įsitikinkite, kad jie nesudegs. Norėdami tai padaryti, atidarykite mikrobangų krosnelę praėjus 1 minutei nuo kepimo pradžios ir išmaišykite riešutus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos