Publikavimo data: 2025-08-20
Mikrobangų krosnelėje skrudinti lazdyno riešutai
Mikrobangų krosnelėje skrudinti lazdyno riešutai yra švelnaus ir aksominio skonio, tačiau išlaiko jiems būdingą traškumą. Naudojant šį kepimo būdą vaisiai gerai įkaista iš išorės ir vidaus. Kepti riešutus mikrobangų krosnelėje visai nesudėtinga ir užtrunka trumpiausiai. Skrudinti lazdyno riešutai puikiai papildo desertus, taip pat susmulkinti branduoliai naudojami įvairiems padažams ir padažams ruošti mėsos, daržovių, sūrio ir grybų patiekaluose.
Žingsnis 1
Sudėkite riešutus į mikrobangų krosnelei tinkamą dubenėlį. Paskrudinkite lazdyno riešutus nedidelėmis porcijomis po 100-150 g. Nustatykite mikrobangų krosnelę į 800 W. Nustatykite laikmatį 2 minutėms.
Žingsnis 2
Skrudindami lazdyno riešutus mikrobangų krosnelėje įsitikinkite, kad jie nesudegs. Norėdami tai padaryti, atidarykite mikrobangų krosnelę praėjus 1 minutei nuo kepimo pradžios ir išmaišykite riešutus.
Kategorijos