Publikavimo data: 2025-08-18
Mikrobangų krosnelės burokėliai per 8 minutes
Naudingos burokėlių savybės žinomos visiems. Burokėliai yra daugelio vitaminų ir mineralų šaltinis. Ši nuostabi šakniavaisinė daržovė stiprina imuninę sistemą, dėl ląstelienos iš organizmo šalina vandens perteklių, sunkiųjų metalų druskas, toksinus ir toksinus, mažina cholesterolio kiekį kraujagyslėse, gerina kraujodarą. Jis laikomas geriausiu produktu lieknėjant, nes burokėliai greitina medžiagų apykaitą, reguliuoja medžiagų apykaitą, turi mažai kalorijų. Nerekomenduoju virti burokėlių. Verdant prarandamos naudingosios produkto savybės, spalva ir skonis. Tai užima daug laiko ir sutepa indus. Burokėlius greitai ir paprastai išvirkime mikrobangų krosnelėje!
Žingsnis 1
Nuplaukite 3 nedidelius burokėlius. Kiekvieną burokėlį pradurkite dantų krapštuku, šakute arba peiliu.
Žingsnis 2
Sudėkite burokėlius į kepimo rankovę ir užriškite maišelį. Kad mikrobangų krosnelėje rankovė neplyštų, maišelio viršuje padarykite mažas skylutes. Nenaudokite polietileno.
Žingsnis 3
Įdėkite paruoštą rankovę į mikrobangų krosnelę ir pirmiausia įjunkite maksimalų režimą 4 minutėms. Po 1 minutės pertraukos įjunkite dar 4 minutėms. Po poros minučių ištraukite maišelį ir atsargiai jį perpjaukite. Burokėlius atvėsinkite šaltame vandenyje ir nulupkite odelę.
Žingsnis 4
Paruoštus burokėlius galima naudoti barščiams, užpilams ir įvairioms salotoms gaminti. Siūlau paprastą, lengvą, bet įdomų šios naudingos daržovės panaudojimo variantą. Paimkite nedideles duonos riekes ir ant jų uždėkite puslankiu arba duonos forma supjaustytus burokėlius.
Žingsnis 5
Ant burokėlių dėkite lengvai sūdytos silkės griežinėlius.
Kategorijos