Miltuose kepta rausvoji lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Miltuose kepta rausvoji lašiša

Kepta žuvis miltuose yra geriausiai žinomas ir paprasčiausias būdas ją paruošti. Greita, paprasta ir skanu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Miltuose kepta rausvoji lašiša Žingsnis 1
Išvalykite ir supjaustykite žuvį. Pabarstykite druska ir sumaišykite.

Žingsnis 2

Miltuose kepta rausvoji lašiša Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį iš visų pusių apvoliokite miltuose.

Žingsnis 3

Miltuose kepta rausvoji lašiša Žingsnis 3
Kepkite žuvį iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos