Miltuose kepta terrapuga pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Miltuose kepta terrapuga

Vienas paprasčiausių būdų paruošti terpug. Žuvis būna labai minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Miltuose kepta terrapuga Žingsnis 1
Sūdykite žuvį.

Žingsnis 2

Įkaitinkite keptuvę arba daugiafunkcinę keptuvę.

Žingsnis 3

Miltuose kepta terrapuga Žingsnis 3
Apvoliokite žuvį miltuose iš visų pusių.

Žingsnis 4

Miltuose kepta terrapuga Žingsnis 4
Kepkite žuvį iš visų pusių ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos