Miltuose kepti ešeriai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Miltuose kepti ešeriai

Ešerys yra labai sveika jūros žuvis, joje yra daug mūsų organizmui reikalingų vitaminų ir mineralų. Šią žuvį galima greitai ir lengvai paruošti, ešerys yra nuostabaus skonio, sultingas ir švelnus. Garnyrui rekomenduojame patiekti jaunų bulvių ir šviežių prieskoninių žolelių. Savo recepte naudojame tešlą, ji patiekalui suteikia gardžią plutelę. Galite naudoti bet kokius prieskonius pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Miltuose kepti ešeriai Žingsnis 1
Žuvį gerai nuplaukite, nusausinkite ir apvoliokite prieskonių mišinyje.

Žingsnis 2

Miltuose kepti ešeriai Žingsnis 2
Į miltus įberkite reikiamą kiekį druskos, išmaišykite ir apvoliokite žuvį miltuose.

Žingsnis 3

Miltuose kepti ešeriai Žingsnis 3
Ant ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir kepkite žuvį, kol ji iš vienos pusės taps auksinė.

Žingsnis 4

Miltuose kepti ešeriai Žingsnis 4
Tada kita pusė. Kai žuvis įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 5

Miltuose kepti ešeriai Žingsnis 5
Išimkite žuvį iš keptuvės ir padėkite ant audinio. Taip išsiskirs aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos