Publikavimo data: 2024-06-22
Miltuose kepti ešeriai
Ešerys yra labai sveika jūros žuvis, joje yra daug mūsų organizmui reikalingų vitaminų ir mineralų. Šią žuvį galima greitai ir lengvai paruošti, ešerys yra nuostabaus skonio, sultingas ir švelnus. Garnyrui rekomenduojame patiekti jaunų bulvių ir šviežių prieskoninių žolelių. Savo recepte naudojame tešlą, ji patiekalui suteikia gardžią plutelę. Galite naudoti bet kokius prieskonius pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Žuvį gerai nuplaukite, nusausinkite ir apvoliokite prieskonių mišinyje.
Žingsnis 2
Į miltus įberkite reikiamą kiekį druskos, išmaišykite ir apvoliokite žuvį miltuose.
Žingsnis 3
Ant ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir kepkite žuvį, kol ji iš vienos pusės taps auksinė.
Žingsnis 4
Tada kita pusė. Kai žuvis įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 5
Išimkite žuvį iš keptuvės ir padėkite ant audinio. Taip išsiskirs aliejaus perteklius.
Kategorijos