Miltuose kepti žiobriai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Miltuose kepti žiobriai

Jį labai lengva paruošti ir jis labai skanus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Miltuose kepti žiobriai Žingsnis 1
Atšildytus melsvadumblius nuplaukite vandeniu ir leiskite nusausinti.

Žingsnis 2

Miltuose kepti žiobriai Žingsnis 2
Į maišelį suberkite miltus ir druską. Sudėkite žuvį ir gerai išmaišykite. Kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi. Iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos