Publikavimo data: 2025-08-18
Mini kruasanai su kondensuotu pienu
Pagal šį receptą kruasanai tampa traškūs ir aromatingi.
Žingsnis 1
Miltus persijokite ir sumaišykite su greitai paruošiamomis mielėmis bei cukrumi.
Žingsnis 2
Įpilkite kiaušinį ir vandenį ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Smarkiai neminkykite, maišykite, suberkite į krūvą. Dėkite į šaldytuvą 4 valandoms arba į šaldiklį 30-40 minučių.
Žingsnis 4
Išimkite tešlą ir iškočiokite ją plonu sluoksniu. Aptepkite ištirpintu margarinu.
Žingsnis 5
Suvyniokite jį į ritinėlį, o tada išvyniokite į sraigę. Sraigę tvarkingai sudėkite į maišelį ir įdėkite į šaldiklį 30 minučių arba į šaldytuvą 2 valandoms.
Žingsnis 6
Išvyniokite sraigę nepažeisdami sluoksnių. Supjaustykite ilgais trikampiais, plačiąją dalį įpjaukite viduryje. Aptepkite kondensuotu pienu.
Žingsnis 7
Sutirštintą pieną iš abiejų pusių suspauskite ausimis.
Žingsnis 8
Riedėkite į priekį, apvyniodami aplink.
Žingsnis 9
Palikite juos pastovėti apie 30 minučių, uždengę rankšluosčiu, tada aptepkite kiaušinio tryniu. Dėkite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.
Kategorijos