Publikavimo data: 2024-06-23
Mini kukurūzų skrebučiai
Kukurūzai - senoviniai meksikietiški grūdai, auginami visame pasaulyje dėl savo švelnios tekstūros ir saldaus skonio. Kukurūzai plačiai naudojami kulinarijoje: marinuojami, verdami, kepami, kepami ir konservuojami. Nykštukiniai kukurūzai dažniau valgomi žali. Mažos jo ankštys yra minkštos ir švelnios, todėl mini kukurūzai valgomi sveiki, o ne tik grūdai. Jų geriau ilgai termiškai neapdoroti, kad jie išliktų minkšti ir traškūs ir neprarastų naudingųjų savybių.
Žingsnis 1
Paskrudinkite kukurūzus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite smulkintą česnaką, kad būtų aromatingesnis. Į keptuvę sudėkite kukurūzų burbuoles ir sudėkite vyšninius pomidorus. Pabarstykite džiovintais bazilikais, saldžiąja paprika ir druska pagal skonį. Kepkite 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Atvėsinkite, sudėkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Vieną duonos riekelių pusę patepkite minkštu sviestu. Padalykite įdarą į dvi dalis ir atsargiai dėkite ant dviejų duonos riekelių. Uždenkite kitomis dviem duonos riekelėmis sviestu patepta puse į vidų. Sudėkite skrebučius į formą ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 3-5 minutes, kol apkepai taps traškūs, o sūris išsilydys.
Kategorijos