Mini kukurūzų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Mini kukurūzų skrebučiai

Kukurūzai - senoviniai meksikietiški grūdai, auginami visame pasaulyje dėl savo švelnios tekstūros ir saldaus skonio. Kukurūzai plačiai naudojami kulinarijoje: marinuojami, verdami, kepami, kepami ir konservuojami. Nykštukiniai kukurūzai dažniau valgomi žali. Mažos jo ankštys yra minkštos ir švelnios, todėl mini kukurūzai valgomi sveiki, o ne tik grūdai. Jų geriau ilgai termiškai neapdoroti, kad jie išliktų minkšti ir traškūs ir neprarastų naudingųjų savybių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mini kukurūzų skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite kukurūzus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite smulkintą česnaką, kad būtų aromatingesnis. Į keptuvę sudėkite kukurūzų burbuoles ir sudėkite vyšninius pomidorus. Pabarstykite džiovintais bazilikais, saldžiąja paprika ir druska pagal skonį. Kepkite 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Atvėsinkite, sudėkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Mini kukurūzų skrebučiai Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Vieną duonos riekelių pusę patepkite minkštu sviestu. Padalykite įdarą į dvi dalis ir atsargiai dėkite ant dviejų duonos riekelių. Uždenkite kitomis dviem duonos riekelėmis sviestu patepta puse į vidų. Sudėkite skrebučius į formą ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 3-5 minutes, kol apkepai taps traškūs, o sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos