Mini kukurūzų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Mini kukurūzų skrebučiai

Kukurūzai - senoviniai meksikietiški grūdai, auginami visame pasaulyje dėl savo švelnios tekstūros ir saldaus skonio. Kukurūzai plačiai naudojami kulinarijoje: marinuojami, verdami, kepami, kepami ir konservuojami. Nykštukiniai kukurūzai dažniau valgomi žali. Mažos jo ankštys yra minkštos ir švelnios, todėl mini kukurūzai valgomi sveiki, o ne tik grūdai. Jų geriau ilgai termiškai neapdoroti, kad jie išliktų minkšti ir traškūs ir neprarastų naudingųjų savybių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Mini kukurūzų skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite kukurūzus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite smulkintą česnaką, kad būtų aromatingesnis. Į keptuvę sudėkite kukurūzų burbuoles ir sudėkite vyšninius pomidorus. Pabarstykite džiovintais bazilikais, saldžiąja paprika ir druska pagal skonį. Kepkite 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Atvėsinkite, sudėkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Mini kukurūzų skrebučiai Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Vieną duonos riekelių pusę patepkite minkštu sviestu. Padalykite įdarą į dvi dalis ir atsargiai dėkite ant dviejų duonos riekelių. Uždenkite kitomis dviem duonos riekelėmis sviestu patepta puse į vidų. Sudėkite skrebučius į formą ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 3-5 minutes, kol apkepai taps traškūs, o sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos