Publikavimo data: 2024-06-08
Mini picos su priedais pagal jūsų skonį
Mini picos greitai taps jūsų atsarginiu patiekalu. Jos tokios skanios ir lengvai paruošiamos. Drąsiai eksperimentuokite su įdarais ir pasirinkite mėgstamiausią variantą.
Žingsnis 1
Sumaišykite mieles, žiupsnelį cukraus ir kelis šaukštus šilto pieno ir 15 min. pastatykite oparą šiltoje vietoje.
Žingsnis 2
Dubenyje lengvai išplakite kiaušinius ir cukrų, įberkite druskos ir suminkštinto sviesto, supilkite likusį pieną. Viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Į sumaišytus skystus ingredientus suberkite virtą oparą, išmaišykite, tada suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 4
Švelniai išminkykite tešlą, supilkite augalinį aliejų, išmaišykite šaukštu, mentele arba rankomis. Svarbu: tešlos neperpilkite miltais, ji turi būti lipni.
Žingsnis 5
Palikite 1-2 valandas šiltai, uždengę maistine plėvele.
Žingsnis 6
Tešlą iškočiokite į atskiras plokštainio riekeles. Aptepkite padažu, sudėkite norimus priedus, pabarstykite sūriu ir 15 minučių pašaukite į 200 ˚C temperatūros orkaitę. Patikrinkite, ar pica paruošta.
Kategorijos