Publikavimo data: 2025-08-19
Mini sūrio pyragas su persimonais
Nusprendžiau pabandyti į sūrio pyragą įmaišyti labai sveiko sezoninio produkto ir jis pasirodė labai skanus. Puikus desertas, kurį galite pasiūlyti savo svečiams. Persimonas suteiks patiekalui neįprasto skonio.
Žingsnis 1
Sausainius sumaišykite blenderiu.
Žingsnis 2
Į sausainius supilkite ištirpintą sviestą ir plakite 1 minutę iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Vieną arbatinį šaukštelį agar-agar-agaro užpilkite 70-80 g karšto verdančio vandens ir viską gerai išmaišykite, tada įdėkite į mikrobangų krosnelę 20-30 sekundžių, bet neužvirinkite, dar kartą išmaišykite ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 4
Sudėkite "Philadelphia" sūrį, grietinę, cukrų, kiaušinį, agarą ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Nulupkite persimonus, supjaustykite juos smulkiais kubeliais, supilkite į grietinėlės masę ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Tešlą paskleiskite silikoninėje formoje maždaug 1-2 cm aukštyje. Ant viršaus užtepkite persimonų kremo mišinio.
Žingsnis 7
Įkaitinkite orkaitę iki 130 laipsnių ir kepkite apie 60 minučių.
Kategorijos