Publikavimo data: 2024-06-16
Minkšta skumbrė, troškinta greitpuodyje
Norint pasigaminti skanią skumbrę, nebūtina daug laiko praleisti virtuvėje. Užtenka 20 minučių, o visas kitas užduotis atlieka slėginė viryklė, kaip ir šiame recepte. Skumbrė troškinama su prieskoniais, svogūnais, česnakais, o slėginės keptuvės sandarumas leidžia išgauti patiekalo skonį "kaip iš rusiškos krosnies", nes visos maistingosios medžiagos lieka pačiame patiekale.
Žingsnis 1
Supjaustytus žuvies gabalėlius pabarstykite druska ir pipirais. Įberkite prieskonių ir prieskoninių žolelių. Apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Į slėginės viryklės dugną sudėkite žiedais supjaustytą svogūną. Į tą pačią vietą sudėkite lauro lapą ir smulkiai supjaustytą česnaką. Supilkite alyvuogių aliejų ir ant svogūnų sluoksnio sudėkite žuvį. Įpilkite 100 ml vandens ir troškinkite 40 minučių.
Kategorijos