Minkšta skumbrė, troškinta greitpuodyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Minkšta skumbrė, troškinta greitpuodyje

Norint pasigaminti skanią skumbrę, nebūtina daug laiko praleisti virtuvėje. Užtenka 20 minučių, o visas kitas užduotis atlieka slėginė viryklė, kaip ir šiame recepte. Skumbrė troškinama su prieskoniais, svogūnais, česnakais, o slėginės keptuvės sandarumas leidžia išgauti patiekalo skonį "kaip iš rusiškos krosnies", nes visos maistingosios medžiagos lieka pačiame patiekale.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkšta skumbrė, troškinta greitpuodyje Žingsnis 1
Supjaustytus žuvies gabalėlius pabarstykite druska ir pipirais. Įberkite prieskonių ir prieskoninių žolelių. Apšlakstykite citrinos sultimis.

Žingsnis 2

Minkšta skumbrė, troškinta greitpuodyje Žingsnis 2
Į slėginės viryklės dugną sudėkite žiedais supjaustytą svogūną. Į tą pačią vietą sudėkite lauro lapą ir smulkiai supjaustytą česnaką. Supilkite alyvuogių aliejų ir ant svogūnų sluoksnio sudėkite žuvį. Įpilkite 100 ml vandens ir troškinkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos