Publikavimo data: 2024-05-25
Minkštas zefyras su kiaušiniais
Žiūrėdami amerikietiškus filmus dažnai galite rasti tokių epizodų, kai ant ugnies kepami zefyrai. Kad ir kaip keistai tai atrodytų, vis dėlto tai įspūdinga. Šie ore tvyrantys zefyrai užkariavo ir vaikų, ir suaugusiųjų širdis. Jų dedama į pyragus, iš jų gaminami sausainiai ir dedama į kavą.
Žingsnis 1
Iš vandens ir cukraus pagaminkite sirupą. Kiaušinių baltymus suplakite su sirupu. Tada į baltymus sudėkite želatiną ir gerai išplakite mikseriu.
Žingsnis 2
Supilkite mišinį į formą ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms. Po 3 valandų išimkite, supjaustykite marmeladą kubeliais ir pabarstykite cukraus pudra.
Kategorijos