Minkšti avižiniai sausainiai su sūdytais žemės riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Minkšti avižiniai sausainiai su sūdytais žemės riešutais

Naminiai avižiniai sausainiai nuo pirktinių skiriasi ne tik išvaizda, bet ir puikiu skoniu. Šio gaminio privalumas slypi pagrindinėje sudedamojoje dalyje - avižiniuose dribsniuose. Dėl į sudėtį įeinančių naudingų elementų galite pagerinti virškinimą, sumažinti cukraus kiekį kraujyje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
420 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Minkšti avižiniai sausainiai su sūdytais žemės riešutais Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Atskirai sumaišykite cukrų ir minkštą sviestą.

Žingsnis 2

Minkšti avižiniai sausainiai su sūdytais žemės riešutais Žingsnis 2
Į cukraus ir sviesto mišinį įmuškite vieną kiaušinį, išmaišykite. Suberkite avižinius dribsnius, miltus, kepimo miltelius ir išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Minkšti avižiniai sausainiai su sūdytais žemės riešutais Žingsnis 3
Į tešlą sudėkite įdarą: riešutus ir sultenes. Suformuokite rutuliukus ir dėkite ant kepimo popieriumi arba silikoniniu kilimėliu išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 4

Minkšti avižiniai sausainiai su sūdytais žemės riešutais Žingsnis 4
Šiek tiek suplokite rutuliukus, palikite tarp jų vietos, nes jie padidės. Ant viršaus dėkite šokolado įdarą, ryškiaspalvius šokoladinius saldainius.

Žingsnis 5

Minkšti avižiniai sausainiai su sūdytais žemės riešutais Žingsnis 5
10-15 minučių pašaukite į orkaitę ir kepkite 190 °C temperatūroje. Leiskite sausainiams atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos