Minkšti ir aromatingi sausainiai su riešutais ant ryazhenka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Minkšti ir aromatingi sausainiai su riešutais ant ryazhenka

Minkšti ir kvapnūs sausainiai su riešutais ryazhenka yra rusų virtuvės patiekalas. Kartą namų šeimininkė pritrūko pieno ir prisiminė, kad rūsyje liko riaženkos. Ji nusprendė paeksperimentuoti ir iškepė paprastų sausainių, bet vietoj pieno panaudojo riaženką. Šie sausainiai populiarūs ir šiandien, tik į juos pradėta dėti riešutų, džiovintų vaisių, kokoso drožlių ir kakavos.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Minkšti ir aromatingi sausainiai su riešutais ant ryazhenka Žingsnis 1
Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą. Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, supilkite sviestą, suberkite miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Minkšti ir aromatingi sausainiai su riešutais ant ryazhenka Žingsnis 2
Pabarstykite stalą miltais, padėkite ant jo tešlą ir iškočiokite ją kočėlu iki 0,5 cm storio. Iš tešlos formelėmis išpjaukite įvairias formas. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, sudėkite ant jos formeles ir kepkite 200 °C temperatūroje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos