Publikavimo data: 2025-08-18
Minkšti keksiukai be pieno
Įprastiniame keksiukų recepte visada naudojama šiek tiek pieno, tačiau juos galima pagaminti švelnius ir sodrius net ir be jo. Dėl grietinėlės sūrio, kiaušinių ir raugo jie išlaikys savo purumo struktūrą, o apelsino žievelė suteiks jiems neįprastą natą. Paruoškite juos ir įsitikinsite, kad iš paprastų produktų galite gauti gardžių kepinių.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų, dalį sviesto, apelsino žievelę ir paruoškite tešlą. Mišinį kruopščiai išplakite.
Žingsnis 2
Atskirai sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Išmaišykite mišinį ir supilkite jį į skystąją tešlos dalį. Išmaišykite tešlą ir gerai išsukite ją mikseriu. Tešla turi būti šiek tiek skysta.
Žingsnis 3
Kepimo formą ištepkite aliejumi, supilkite tešlą, šiek tiek daugiau nei pusę jos. Šaukite formas į orkaitę ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes. Keksiukai turi būti aukso spalvos.
Žingsnis 4
Paruoškite kremą sumaišydami 100 g sviesto, varškę, cukraus pudrą ir medų. Konditeriniu švirkštu papuoškite keksiukus sviesto kremu.
Kategorijos