Publikavimo data: 2024-06-16
Minkšti obuolių sausainiai
Minkšti obuolių sausainiai yra patiekalas, kuris patiks kiekvienam vaikui ir net suaugusiesiems. Sausainiai nėra labai ilgai kepami. Tai minkštas, skanus patiekalas su ryškiu obuolių skoniu. Receptą sudaro paprasti ingredientai. Jei norite nustebinti svečius per šventę, obuolių sausainiai tam puikiai tinka.
Žingsnis 1
Nulupkite obuolius ir supjaustykite kvadratėliais, tada į dubenį sudėkite sviestą, cukrų ir vanilę. Įmuškite vieną kiaušinį ir maišykite, kol taps kreminės konsistencijos.
Žingsnis 2
Paimkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir supilkite juos į masę, tada sudėkite supjaustytus obuolius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite sausainius, prieš tai geriau sudrėkinkite rankas. Gautus sausainius dėkite ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir įdėkite kepimo skardą, kepkite 20 minučių.
Kategorijos